Dečja igrališta

Za pravilan rast i razvoj dece potrebna je kako mentalna tako i fizička aktivnost. Osnovna funkcija igrališta je da podstakne decu na igranje i fizički napor, što je neophodno za njihov pravilan razvoj.

Izborom naših dečijih igrališta kupac dobija savremen proizvod koji osim estetskih, ispunjava i zahteve po pitanju bezbednosti dece kao korisnika. Stalnim testiranjem naših dečijih igrališta korisnici dobijaju rešenje koje je, i bezbedno izdržljivo i atraktivno. Pored našeg programa nudimo i uvozni program inostranih partnera. Nudimo  podršku prilikom planiranja izrade tehničke dokumentacije vezane za prilagođavanje dečijih igrališta važećim standardima kao i izradu novih dečijih igrališta po želji naručioca.

U našem proizvodnom i uvoznom programu su kombinovana igrališta (tornjevi, kule, penjalice, ljuljaške, klackalice, kombinovane igračke od masivnog drveta, vrteške, tobogani, edukativne motoričke igracke, igračke za inkluzivni program, njihalice) i kompletan proizvodni program vezan za zahteve pravilnika o bezbednosti dečijih igrališta i usklađenost sa standardima EN1176 i EN 1177 kao što su ograde za dečija igrališta i podloge za ublažavanje udara.

Materijali koji se koriste u izradi dečijih igrališta su pored tradicionalnih (drvo i metal) i savremeni materijali kao sto su paneli od višeslojnog polietilena u raznim bojama, HPL-a, inoksa, livene gume itd…, što igralištima daje poseban moderan izgled i vrhunski kvalitet.

Naša igrališta su lepa, atraktivna i najbitnije od svega bezbedna!