Iskustva roditelja i dece na dečijim igralištima

 

Maraton LDN DOO je osnovano 27 .08.1990.Bave se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletnim opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa.

Takođe rade i ugradnju dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga – tartana ispod igrališta. Igrališta koja imaju u ponudi su deo proizvodnog procesa ove kompanije, a ostalo iz programa francuskog renomiranog proizvođača PROLUDIC. Kompletan program dečijih igrališta poseduje Sertifikate po standardu EN 1176.

Gumene zaštitne podloge namenjene dečijim igralištima

Podloge koje se ugrađuju ispod dečijih igrališta se ugrađuju po zahtevu naručioca što podrazumeva da je svako igralište projekat koji zahteva određenu visinu podloge u skladu sa visinama platformi na dečijim rekvizitima.

U velikom broju slučajeva gumena podloga se izrađuje u dva sloja. Osnovni sloj se izrađuje od reciklirane sbr gume a završni sloj se izrađuje od poliuretanskog veziva i epdm granulata u raznim nijansama. Za podloge koje izrađujemo ispod dečijih igrališta posedujemo ateste po standardu EN 1977.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *