Sportski podovi

Sportski podovi za sportske hale i školske sale
sa završnim slojem od masivnog parketa, En i Fiba Sertifikat

Sportski podovi italijanskog proizvođača “SEICOM” na našem tržištu su nov proizvod, karakterišu ga visoke performanse i kao rezultat toga poseduju EN standarde i FIBA Sertifikat. Podkonstrukcija sportskog poda se izrađuje od masivnog drveta i gumenih apsorbera, a završni sloj sportskog poda je masivno drvo debljine 22 mm fabrički lakirano namenskim lakom za sportske podove.

Poliuretanski sportski podovi
za sportske hale, balon sale i školske sale, EN i Fiba Sertifikat

Poliuretanski sportski podovi koje imamo u ponudi su proizvod švajcarske kompanije CONICA. Sportski pod je monolitan izliva se na licu mesta. Poliuretanski sportski podovi su testirani po najvišim svetskim standardima i odobreni od FIBA organizacije.Pod je otporan na vodu, prokišnjavanje krovne konstrukcije te njegov period upotrebe je vrlo dug. Nudimo širok izbor završnih boja sportskog poda kao i debljina. Za instalaciju ovog tipa sportskog poda nije neophodna masa za izravnavanje betonske košuljice.

Sportski tereni – tartan podloge

Tartan podloge proizvod švajcarske kompanije CONICA, namenjene su multifunkcionalnim sportskim terenima, atletskim stazama, trim stazama. Nudimo različite tipove tartan podloga u zavisnosti od namene.

Dečija igrališta – tartan podloge

Ugradnja tartan podloga na dečijim igralištima u skladu sa standardom EN 1177. Podloge su takođe proizvod švajcarske kompanije CONICA.

Dečija igrališta

Dečija igrališta imamo u ponudi od francuskog dobavljača PROLUDIC i iz našeg asortimana. Oba programa uvozni i domaći su u skladu sa standardom EN 1176 što korisniku pruža neophodnu bezbednost i kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *