Maraton onda kada hoćete da napravite nešto lepo

Maraton LDN DOO osnovano je 27.08.1990. godine. Bavimo se ugradnjom sportskih podloga za otvorene i zatvorene terene, kao i kompletnim opremanjem sportskih objekata sa rekvizitima iz sopstvenog proizvodnog programa.

Pored opremanja sportskih objekata i fiskulturnih sala vršimo ugradnju svih vrsta sportskih parketa sa različitim tipovima podkonstrukcija. Sportske parkete ugrađujemo u zavisnosti od potrebe naručioca kao sportski pod sa masivnim parketom, kao završnim slojem ili sportskog poda sa fabrički izlakiranim višeslojnim parketom kao završnim slojem Maraton LDN DOO zastupa švajcarskog renomiranog proizvođača CONICA na području Srbije, Crne Gore, Bosne i Makedonije. Kompletan program sportskih podloga koji ugrađujemo su licencirane podloge iz programa Conica iz Švajcarske.

Čime se bavimo

Bavimo se ugradnjom dečijih igrališta i zaštitnih gumenih podloga – tartana ispod igrališta. Igrališta koja imamo u ponudi su deo iz našeg proizvodnog procesa a ostalo iz programa francuskog renomiranog proizvođača PROLUDIC. Kompletan program dečijih igrališta poseduje Sertifikate po standardu EN 1176.

Dopunski program

Kao dopunski program dečijim igralištima u mogućnosti smo ponuditi našim kupcima i opremanje spoljnog uređenja mobilijarom – klupama, kantama za otpad, ogradom oko igrališta i prirodni busen trave.

Neki od projekata po kojima nas prepoznaju su: ATLETSKI KLUB CZ, ATLETSKA STAZA SKOPLJE, ZIG NOVI SAD, IGRALIŠTE KALEMEGDAN, BROD PETAR PAN i dr.Nadamo se da ćete i u 2017. prepoznavati baš našu kompaniju kao svog sigurnog partnera. Srećnu i uspešnu 2017 želi vam